Výroční zprávy o činnosti

Charita Zábřeh Vám každý rok předkládá svoji ročenku - tzv. Výroční zprávu, kterou pravidelně informujeme o minulém roce ve všech oblastech naší činnosti, o novinkách, rozsahu a obsahu služeb, ekonomice - zkrátka o stavu dobrých skutků "páchaných" v rámci naší organizace. Jsme rádi, že můžeme zdokumentovat a bilancovat uplynulý rok společně s Vámi, a zároveň se - díky narůstající podpoře mnoha donátorů a lidí dobré vůle - dívat s nadějí do budoucnosti.

VÝROČNÍ ZPRÁVY jsou Vám k dispozici a můžete si je prohlédnout / stáhnout ve formátu .PDF, předkládáme Vám je za jednotlivé předcházející roky:

Výroční zpráva Charity Zábřeh 2022   Výroční zpráva Charity Zábřeh 2021Výroční zpráva Charity Zábřeh 2020

Díky ochotě pana Jaromíra Martince z Moravičan máme k dispozici také jeden archivní kousek výroční zprávy tehdy ještě Okresní Charity, která mapuje aktivity v letech těsně po 2. světové válce. Panu Martincovi za poskytnutí moc děkujeme. Na fotografii z titulní stránky, která zachycuje tábor roku 1946 v Ostružné, je možné jej najít jako pátého hocha zleva.

Výroční zpráva Charity Zábřeh 1948